Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



Η Ομοσπονδία εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς τους Υπουργούς Οικονομικών, σχετικά με τα φημολογούμενα μέτρα για το αφορολόγητο:

Αθήνα  27/9/2012
Αρ. Πρωτ. : 94
Προς : Υπουργό Οικονομικών
Κο Στουρνάρα
& Υφυπουργό Οικονομικών
Κο Γ. Μαυραγάνη 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


            Αξιότιμοι   Κοι Υπουργοί,

   Είναι σίγουρο πια, ότι τα αισθήματα της παρούσας κυβέρνησης για την Ελληνική οικογένεια, και ειδικά την πολυμελή περιορίζονται στη συνεχή κοροϊδία η οποία τεκμηριώνεται με την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων.
    Είναι αμέτρητες οι φορές που σε προσωπικές επαφές, ειδικά με τον Κο Υφυπουργό, αλλά και με τους διάφορους διευθυντές σας, ακούσαμε υποσχέσεις περί των αιτημάτων μας, εκ των οποίων ένα είναι η αύξηση του αφορολόγητου, για να μπορέσει επιτέλους η Ελληνική πολυμελής  οικογένεια να στηθεί ξανά στα <<πόδια της>>, λύνοντας το πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα και ονομάζεται δημογραφικό.
     Δυστυχώς όμως αντί για την τήρηση των υποσχέσεων σας, ακούγεται για μία ακόμη φορά η μείωση του αφορολόγητου σε μηδενικά επίπεδα με αποτέλεσμα οι πολυμελείς οικογένειες να δέχονται το τελειωτικό χτύπημα, του οποίου η προέκταση θα είναι ο αφανισμός του πληθυσμού μέσα στον ίδιο τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας.
    Σας καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσετε τον σφαγιασμό και να δώσετε κίνητρο στα νέα ζευγάρια της χώρας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε πραγματικά αυτός εδώ ο τόπος να προχωρήσει στην ανάπτυξη με τον πιο προσοδοφόρο και επιθυμητό τρόπο.
     Εάν επιθυμείτε να χτίζετε γηροκομεία κλείνοντας σχολεία, εάν επιθυμείτε να δίνετε τις ήδη πενιχρές συντάξεις μη επιτρέποντας την είσοδο στην εργασία νέων ανθρώπων, εάν τέλος επιθυμείτε να αφανιστεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να καταντήσουμε μειονότητα η οποία θα παραδοθεί στον κατακτητή αμαχητί, συνεχίστε.
    Εμείς πάντως σας δίνουμε την υπόσχεση, την οποία εν αντιθέσει με σας θα τηρήσουμε, ότι:

             ΘΑ  ΜΑΣ  ΒΡΕΙΤΕ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ,  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ   ΣΘΕΝΑΡΑ

                                                             ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου