Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ



To Σάββατο 13/10/2012 πραγματοποιήθηκε η   Kαταστατική   Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού της ΟΠΟΤΤΕ.
 Βασικός σκοπός ήταν η τροποποίηση και συμπλήρωση άρθρων του καταστατικού, σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού ΟΠΟΤΤΕ και ΠΕΣΠΟ3Τ και άλλων συλλόγων μετά από δύο συναντήσεις στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 21 Ιουλίου και στις 21 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ενταχθούν στην ΟΠΟΤΤΕ όλοι οι σύλλογοι τριτέκνων.
Στην εισήγηση που έγινε  από τον πρόεδρο τονίστηκε η προσπάθεια που έγινε κι από τις δύο πλευρές προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος συμφωνίας για το καλό του τριτεκνικού κινήματος προσβλέποντας σε δυναμικότερη εκπροσώπηση όλων των τρίτεκνων οικογενειών.
Ελπίζουμε να εκτιμηθεί θετικά αυτή η προσπάθεια και σύντομα να βρεθούμε αγωνιζόμενοι όλοι μαζί από το ίδιο μετερίζι, διεκδικώντας ακόμη πιο μαζικά την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Το ποτήρι ξεχείλισε με τα τελευταία προτεινόμενα μέτρα και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη μαζικής διαμαρτυρίας  των συλλόγων σε όλη τη χώρα και παράλληλα προσφυγή στα ευρωπαϊκά φόρα για την αδικία που συντελείται στην οικογένεια διεκδικώντας ισότιμη μεταχείριση με τις οικογένειες όλων των ευρωπαϊκών χωρών. 
  Η κατάθεση του νέου (τροποποιημένου) καταστατικού θα γίνει άμεσα.
Από το Δ.Σ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου