Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

opotte


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ  ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 
(ΟΠΟΤΤΕ)                                                                   
Αναγνωρισμένο Σωματείο:
Απόφαση  1017/2010  Μ. Π. Αθηνών
Δ/ση:  Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα
Πληροφορίες:
Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ
Πρόεδρος,  τηλ: 6974060758
Μανιουδάκης Ζαφείριος
Γ. Γραμματέας,  τηλ:   6945996011
Γραμματεία: omtritgram@gmail.com    

Αθήνα  27/7/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Δ.Σ ΟΠΟΤΤΕ, ΠΕΣΠΟ3Τ και άλλων συλλόγων.
   Το βασικό θέμα ήταν η ένταξη συλλόγων στην ΟΠΟΤΤΕ και η μοναδική εκπροσώπηση των τρίτεκνων από ένα Δευτεροβάθμιο όργανο. Παραβρέθηκαν εκ μέρους της ΟΠΟΤΤΕ οι Αχλαδιανάκης Μ.,  Κοντός Θ., Μανιουδάκης Ζ., Χαβάκης Γ., Παπαδημητρίου Ι., Βακουφτσή Σ., Δήμος Β., εκ μέρους της ΠΕΣΠΟ3Τ Πορτουλίδης Σ., και Μπάζιος Δ. και οι εκπρόσωποι του συλλόγου Πάτρας, από τους πρώτους συλλόγους τριτέκνων, Αποστολόπουλος Α. και Σωτηρόπουλος Η.

Μεταξύ άλλων, έγινε εξέταση του Καταστατικού της ΟΠΟΤΤΕ με παράλληλες προτάσεις αλλαγής, προσθήκης ή και κατάργησης κάποιων άρθρων, γιατί από όλους θεωρήθηκε ότι το σημαντικό είναι η ένωση όλων των συλλόγων για μια πιο δυνατή φωνή των τρίτεκνων της χώρας. Οι όποιες αλλαγές θα γνωστοποιηθούν στους συλλόγους, πριν γίνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
   Επίσης, συζητήθηκαν οι βασικοί άξονες που θα πρέπει να κινούνται οι διεκδικήσεις των τρίτεκνων, οι στρατηγικές που θα ακολουθηθούν, η ενδυνάμωση των συλλόγων, τα επείγοντα θέματα και οι χειρισμοί τους και έγινε ενημέρωση για τις άμεσες συναντήσεις στα υπουργεία.
   Την Κυριακή έγιναν πιο αναλυτικές συζητήσεις και σχεδιασμός από τα μέλη που θα συμμετείχαν στις συναντήσεις στη βουλή και στα υπουργεία, συντάχθηκαν τα έγγραφα και έγινε οργανωτική δουλειά στα γραφεία της ΟΠΟΤΤΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου