Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ

    Αγαπητοί τρίτεκνοι,
όπως ήδη γνωρίζετε, η Ομοσπονδία μας μετά τη συνάντηση του Βόλου (Ιανουάριος 2010), προχώρησε στη διαδικασία τροποποίησης του Καταστατικού.
   Η έγκριση επρόκειτο να γίνει το Φεβρουαρίου 2012,όμως λόγω αποχής των δικηγόρων και παρά τις προσπάθειες του νομικού μας συμβούλου, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο.
   Κατά συνέπεια, οι εκλογές της ΟΠΟΤΤΕ θα πραγματοποιηθούν με το υπάρχον Καταστατικό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ
    Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ σας προσκαλεί στο 2° Συνέδριο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου, στο ξενοδοχείο NOVOTEL στην Αθήνα.
   Το Σάββατο 21 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και την Κυριακή 22 Απριλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές.
    Περισσότερες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν μόλις κλειστούν οι χώροι.
   Η παρουσίας σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε το έργο μας και ιδιαίτερα την κρίσιμη τούτη χρονική στιγμή, που οι τρίτεκνοι χρειάζονται, όσο ποτέ τη στήριξη μας.
  Ο πρόεδρος
 Καρατζάς Βουτσάς

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  Όλοι οι σύλλογοι της ΟΠΟΤΤΕ παρακαλούμε να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά συμμετοχής έως και την Τρίτη 17 Απριλίου.
  Ενημερωτικά, σας αναφέρουμε πως δεν έχει διαγραφεί κανένας από τους συλλόγους που συμμετείχαν στις διαδικασίες του προηγούμενου συνεδρίου, ή αναφέρονται στο Καταστατικό ως ιδρυτικά μέλη.
   Οι σύλλογοι οι οποίοι προτίθενται νε εγγραφούν στην ΟΠΟΤΤΕ και να συμμετάσχουν κανονικά στις διαδικασίες, παρακαλούμε να έλθουν σε επαφή με τη Γραμματεία, προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία συλλογής δικαιολογητικών και αιτήσεων, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και την Τρίτη 17 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου