Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Γ.Σ. ΟΠΟΤΤΕ

Γενική Απολογιστική Συνέλευση OΠΟΤΤΕ 2011 και Συμβολική Διαμαρτυρία

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9-12-2011 το προγραμματισμένο Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με βασικό θέμα τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό έτους 2011. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. συζητήθηκαν όλα τα θέματα του τελευταίου χρόνου και συντάχτηκε ο Απολογισμός
Την επόμενη μέρα 10-12-2011 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δήμου Μοσχάτου. Για τα Διοικητικά μίλησε ο πρόεδρος κ. Βουτσάς, ακολούθησε ψηφοφορία και ομόφωνη έγκριση. Παρόντες ήταν οι οικονομικά τακτοποιημένοι σύλλογοι (15) και 45 αντι πρόσωποι.
Μετά την εκλογή προεδρείου της Γ. Σ. (Χαβάκης - Καρακυρίτση - Κοντός), παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Παπαδημητρίου τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου, στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο ταμίας κ. Κοκκινάς που ανέλυσε το οικονομικό θέμα. Ακολούθησε η ψηφοφορία, με ομόφωνη έγκριση του οικονομικού απολογισμού.
 





Μετά από τα θέματα αυτά έγινε μια εισήγηση με θέμα το δημογραφικό, με ομιλητή τον κ. Κοντό.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο μέλη του Δ.Σ. και αντιπρόσωποι και έκαναν τοποθετήσεις για πολλά θέματα. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν άκρως εποικοδομητική, αφού ανέδειξε πολλές προτάσεις για το μέλλον της ΟΠΟΤΤΕ και κυρίως τη βαθειά πίστη όλων ότι με ακόμα περισσότερη προσπάθεια και τη συνεργασία των νέων συλλόγων που συνεχώς εγγράφονται στην Ομοσπονδία θα επιτευχθούν πολλά. 





Αυτό που τονίστηκε από τους περισσότερους είναι το επερχόμενη Συνέδριο πρέπει να είναι μαζικό, με νέους συλλόγους και παρατηρητές ώστε να μπορέσει να δώσει ένα δυναμικό όραμα σε όλους.



Εξάλλου την ίδια ημέρα το πρωί στις 8.00 μέλη του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ και συλλόγων έκαναν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το MEGA, κατά τη διάρκεια της οποίας έβρασαν μακαρόνια και τα μοίρασαν στους διερχόμενους.



Το γεγονός αυτό ανάγκασε το MEGA να κάνει ένα “ζωντανό” στην εκδήλωση αυτή.









Σημείωση: Η παρούσα ανάρτηση καθυστέρησε λόγω τεχνικού προβλήματος με τις φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου