Σάββατο 13 Απριλίου 2019

        Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, πρόεδρο του κόμματος “Ελλάδα: Ο άλλος δρόμος”, είχε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θοδ. Θεοδωρόπουλο, τον αντιπρόεδρο και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Θοδ. Κοντό και τον Γεν. Γραμματέα Γ. Αμβροσίου.
      Έγινε ενημέρωση για θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες καθώς και διατύπωση προτάσεων που θα μπορούν να συνδεθούν με τον τρόπο αντιμετώπισης των πολυμελών οικογενειών στην Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων στην Ευρωβουλή, υπήρξαν επαφές με όλους σχεδόν τους Ευρωβουλευτές και διαπιστώθηκε, μεταξύ των άλλων, ότι το δημογραφικό αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα που τις επόμενες δεκαετίες θα αλλάξει δραματικά τον Ευρωπαϊκό χάρτη.

       Ειδικά στην Ελλάδα βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη δημογραφική τραγωδία που ιστορικά απειλεί τον ελληνισμό, εξ αίτιας της αδιαφορίας διαχρονικά των πολιτικών εκείνων που οδήγησαν την χώρα μας στη δημογραφική κατάρρευση. 
      Ο κ. Μαριάς μας ενημέρωσε για τις ερωτήσεις που έχει καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και σε προτάσεις σχετικές με τις πολυμελείς οικογένειες που έχει επιδώσει σε αρχηγούς και αντιπροσωπείες των Ελληνικών κομμάτων. Τέλος υποσχέθηκε ότι θα είναι συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματα των πολυμελών οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου