Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Στη βράβευση 53 παιδιών οικογενειών μελών του, που πέρασαν φέτος σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βράβευσε σήμερα το απόγευμα ο Σύλλογος Τριτέκνων ν. Καρδίτσας.
Η εορταστική - πανηγυρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παυσίλυπο παρουσία συγγενών των βραβευθέντων και πολλών άλλων μελών του Συλλόγου. Επίσης παρέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τιμόθεος, ενώ απουσίαζε καθώς, είναι κλινήρης λόγω ίωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοδωρόπουλος.
Προς τους επιτυχόντες ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Θόδωρος Κοντός τόνισε :                                                             
·         Να κινήστε με αυτογνωσία, τόλμη και αυτοπεποίθηση, στηριζόμενοι σε ηθικές αρχές και αξίες
·         Η σημερινή σας βράβευση να μην αποτελέσει στοιχείο εφησυχασμού και στασιμότητας, αλλά εφαλτήριο έντασης των προσπαθειών σας.
·         Ξέρω ότι θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο. Αλλά για να αλλάξουμε όσα γύρω μας οδήγησαν σε αδιέξοδα ως χώρα κι ως κοινωνία πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.
·         Πρέπει να ξανα-πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να ξανα-βρούμε την εμπιστοσύνη μας, να ελευθερώσουμε το δημιουργικό μας πνεύμα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
·         Η δική μου γενιά δεν το κατάφερε. Εσείς αξίζει να το προσπαθήσετ     
 Η νέα χρονιά ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των  ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους κα ας χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται, την ζωή που τους αξίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου