Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

  ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛ. ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

 Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας την Κυριακή 1/3/2015 στην κατάμεστη αίθουσα του  Ξενοδοχείου THESSALIKO GRAND της Καρδίτσας.    
                                  Το Δ.Σ του συλλόγου με τον Μητροπολίτη Τιμόθεο

Την εκδήλωση τίμησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κος Τιμόθεος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κος Σπύρος Λάππας και η Κα Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, η Αντιδ/χος Καρδίτσας Κα Αντωνίου, οι Πρόεδροι της ΟΠΟΤΤΕ Κος Αχλαδιανάκης,   Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Μανόλης Αχλαδιανάκης επιδίδει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καρδίτσας κ. Σιατήρα. Σημειωτέον ότι ειναι το πρώτο ΚΤΕΛ Πανελλαδικά που χορήγησε έκπτωση 50% στους τριτεκνους.

του Εργατικού Κέντρου Κος Καπράνας, του ΚΤΕΛ Κος Σιατήρας,  των Τριτέκνων Μαγνησίας Κα Βακουφτσή, των Φαρσάλων Κος Χατζημήτρος, ο Γραμματέας του συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας Κος Μπουλούμπασης, εκπροσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος μελών του συλλόγου.
              
     Ο Πρόεδρος κατά την Γενική Συνέλευση  αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του απερχόμενου έτους. Μεταξύ των άλλων ενημέρωσε τα μέλη για τις παροχές που πέτυχε ο σύλλογος σε τοπικό επίπεδο, όπως μείωση του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ κατά 50%, στο Δήμο ΣΟΦΑΔΩΝ  μείωση στα Δημοτικά τέλη και τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ. 
Ο πρόεδρος του συλλογου επιδίδει πλακέτα στην κα Τυμπλαλέξη

         Στο  Δήμο  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΚ, 
μείωση του εισιτηρίου στον θερινό σινεμά, και στο Κινηματοθέατρο, , καθώς και στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας.


                                   

  
Στον Δήμο Μουζακίου:  Απαλλαγή από τα τροφεία  στους παιδικούς σταθμούς και Δωρεάν τα δίδακτρα στο   Στο Δήμο Παλαμά  μείωση στα τιμολόγια τη ΔΕΥΑΠ.                
               

                                                                       Ο αντιπρόεδρος επιδίδει πλακετα σε ιατρό                                                                 
                                   Άλλες δράσεις του συλλόγου το 2014  
Τις ημέρες της αποκριάς διανεμήθηκαν 2000 χαρταετοί προσφορά του συλλόγου.

  Μετά από επικοινωνία με διάφορες κατασκηνώσεις πετύχαμε καλύτερες τιμές, μόνο για τα μέλη μας.
     Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκίνησαν να λειτουργούν τμήματα χρήσης και εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από την εθελόντρια Κα Τυμπλαλέξη .           


               

Ο Γεν, Γραμματέας επιδίδει πλακέτα σε ιατρό                              

Επίσης  ο σύλλογος χορηγεί δωροεπιταγή 20  EURO για αγορά σχολικού υλικού στα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού.
  


                                          

     Ο Πρόεδρος Κος Θεοδωρόπουλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα δράσης του συλλόγου για το τρέχον έτος 2015, μεταξύ των άλλων είπε, ότι λόγω της παρατεταμένης κρίσης και της ανυπαρξίας του κράτους πρόνοιας, θα πρέπει να αναπτυχθεί το αίσθημα του εθελοντισμού μέσω της 
προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Προς αυτή την κατεύθυνση ο σύλλογος  αποφάσισε να χορηγήσει  βοήθημα στις οικογένειες που θα κάνουν τρίτο παιδί, με ένα συμβολικό ποσό 20 EURO το μήνα για 5 συνεχόμενους μήνες. Η απόφαση αυτή  έρχεται να καλύψει μερικώς την βοήθεια που έδινε το κράτος στους γονείς, με την απόκτηση του τρίτου παιδιού.

    Επιθυμία και θέληση του συλλόγου είναι να αναπτύξει τμήματα εκμάθησης σκάκι, ξένων γλωσσών, φροντιστήρια διαφόρων μαθημάτων, Δικηγόρους για  Νομικά ζητήματα που απασχολούν  τα μέλη, Ιατρούς για θέματα υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς για ανάλογα θέματα και άλλες ειδικότητες επιστημόνων, γιαυτό ζητά εθελοντές ανάλογων ειδικοτήτων.       Κλείνοντας ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, μέλη του Δ. Σ. αρχίζοντας από  Τον Αντ/δρο κ. Κοντό ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος.
  Τον Γραμματέα κ. Παπουτσή,  Τον  Ταμία κ. Καπνογιάννη,      
 Την υπεύθυνη Δημ. σχέσεων   Κα Πάτρα – Καρατσιώρη,  Την Οργανωτική Γραμ. κ Γαλάνη-Δημητρίο, Την υπεύθυνη στο Δήμο Καρδίτσας Κα Τάντου -Ζυγογιάννη
   Στους  Δήμους,     Σοφάδων  τον κ. ΓΚΑΝΤΗ,     Παλαμά  τον κ. ΨΩΜΑ,  Μουζακίου τους  Κους ΤΖΟΥΒΕΛΑ, ΜΙΑΡΙΤΗ, και ΒΑΙΤΣΗ, για την πολύ καλή συνεργασία καθώς και όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.


   Χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου  και της ΟΠΟΤΤΕ  Θόδωρος Κοντός, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και Χρυσούλα Κατσιαβριά που αντιλαμβανόμενοι το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας, υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στο δίκαιο και ώριμο αίτημα της εξομοίωσης με τους πολύτεκνους, η αντιδήμαρχος κ. Αντωνίου και ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Καπράνας.

 Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, ο πρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος, Ο βουλευτής Σπύρος Λάππας και ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Μανόλης Αχλαδιανάκης

  Ακολούθως ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ Μανόλης Αχλαδιανάκης  αναφέρθηκε στα επιτεύγματα, αλλά και στους στόχους της Ομοσπονδίας και προσδιόρισε τις μελλοντικές κινήσεις, συναντήσεις και επαφές, προκειμένου να ενταχθούμε στις πολυμελείς οικογένειες, όπως ακριβώς συμβαίνει σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.

  Στο δεύτερο μέρος ανακοινώθηκε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Βασίλη Καπνογιάννη και η έκθεση τηε εξελεγκτικής επιτροπής από τον πρόεδρό της κ. Τσιαμούλη, η οποία και εγκρίθηκε ομόφωνα. Ακολούθησαν ερωτήσεις από μέλη του συλλόγου και δόθηκαν απαντήσεις.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου