Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΑN.ΚΑ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ
 ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου Τριτέκνων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων κ. Θεοδωρόπουλος και ο Αντ/δρος κ. Κοντός, η Πρόεδρος του συλλόγου Πολυτέκνων Κ. Σούφλα, ο Πρόεδρος των Α.Μ.Ε.Α κ. Τσίγκας, και o Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με ανάπηρα Παιδιά κ. Κατσάρας, ως εκπρόσωποι φορέων ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν καταρχήν η γνωριμία, καθώς και η σύσφιξη και ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων. Επίσης συζητήθηκαν και αναδείχτηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν, όπως εθελοντική προσφορά κ.α.
Μετά από εποικοδομητικό διάλογο αποφασίστηκε να υπάρχει ένα κοινό πλαίσιο δράσεων και διεκδικήσεων για την αντιμετώπιση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και ο τρόπος διεξόδου από  τη δίνη στην οποία έχουν περιέλθει οι κοινωνικές ομάδες αυτές. Είναι αναγκαίο σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, οι ομάδες αυτές να συνεργαστούν και να ενώσουν τις προσπάθειές τους.   Επίσης αποφασίστηκε να ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με σκοπό τη διεύρυνση των εκπροσώπων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και  με συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ κ. Μπέλης και συνεργάτες του και έγινε ενημέρωση  πάνω σε προγράμματα και θέματα που χειρίζεται η Αναπτυξιακή Καρδίτσας και αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 
Με την ευκαιρία της συνάντησης αυτής ο Πρόεδρος των Τριτέκνων κάλεσε  όλους τους παρευρισκόμενους να παρευρεθούν και να τιμήσουν την εκδήλωση και κοπή πίτας που πραγματοποιεί ο σύλλογος την Κυριακή 5/2/2012 στις 11,15 π.μ. στην ΚΕΝΤΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου